Ételmintás üvegek
A termékeken feltüntetett árak
bruttó árak, az
ÁFA-t tartalmazzák!
90/2003. (VII. 30.) FVM-ESZCSM rendelet a - 17/1999. (II. 10.) FvM-EüM együttes rendelet az élelmiszerek előállításának és forgalmazásának élelmiszer-higiéniai feltételeiről.
9/1985. (X. 23.) EüM-BkM együttes rendelet.
Menürendszer keretében, illetve 30 vagy ennél nagyobb adagszámú rendezvény kiszolgálása esetén valamennyi ételféleségből külön-külön 50 g mennyiséget 48 órán át hűtőtérben meg kell őrizni. Az ételmintát a főző- és tálalókonyhákon egyaránt az étel tálalásának megkezdésekor kell venni. Az ételminta tárolására csírátlanítható, légmentesen zárható üvegedényt kell /ételmintás üveget, úgynevezett porüveget kell használni / rendszeresíteni, melyet használat előtt 10 percig forrásban levő vízben kell kifőzni. Az üvegdugót leragasztó papíron fel kell tüntetni az üveg tartalmát, a mintavétel időpontját, a mintát eltevő dolgozó kézjegyét.
Légmentesen zárható üvegedények, és zacskók, ételminták tárolására.
Oldalak:
1